Η εταιρία

 Η ''DOMUS GROUP'' ξεκινά  τις δραστηριότητές της το 2008 .Είναι συνέχεια της δραστηριότητας  αντιπροσωπείας , εισαγωγής  και εμπορία επίπλων για τη κατοικία και τους επαγγελματικούς χώρους από το 1990. Με  εφόδια την  ήδη μεγάλη  εμπειρία στο χώρο του επίπλου και με ευκαιρία την εγκατάσταση στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, η επιχείρηση επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε μεγάλο  εύρος των προϊόντων κατασκευών και παροχής υπηρεσιών στους τομείς δραστηριότητας του εμπορίου , αντιπροσώπευσης ,κατασκευής ,επίβλεψης και παροχής υπηρεσιών Domus  Care &Maintenance : Φροντίδας-Διαχείρισης -Αξιοποίησης Ακίνητης &  κινητής περιουσίας κατοίκων της Ελλάδας και του Εξωτερικού .Συγχρόνως  με τα τεχνικά έργα εξασφαλίζει την νομική και λογιστική αρτιότητα τους καθώς την υψηλού επιπέδου  ενημέρωση των ιδιοκτητών τους για τα θέματα αυτά.

Έτσι πλέον σχεδιάζει , κατασκευάζει, κτίζει, διακοσμεί και ανακαινίζει επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους, με άρτια καταρτισμένα, τεχνικό προσωπικό και εξειδικευμένα συνεργεία..

Παράλληλα η εταιρεία παρουσιάζει δυναμικά μία ολοκληρωμένη πρόταση με προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο του wellness - ΕΥ ΖΕΙΝ. Ασχολείται αναλυτικά με τον σχεδιασμό, την  κατασκευή και την διακόσμηση στον χώρο της πισίνας για ιδιωτική ή επαγγελματική χρήση, των  υδρομασάζ & των Spa πισίνας  ,των water parks &  των spa centers .

Σε αυτή την ολοκληρωμένη πρόταση, συνεργάζεται με σοβαρές και εξέχουσες ευρωπαϊκές εταιρείες όπως η Proteus Pools (πισίνες με ανοξείδωτα πάνελς και κεραμικά φινιρίσματα), Acquaform  (μονωμένες πισίνες με προκατασκευασμένα στοιχεία EPS και οπλισμένο σκυρόδεμα, σάουνα , ιαματικές μικροπισίνες, wellnesscenters) , Myyour (έπιπλα και αντικείμενα χώρου design), A di Arcobaleno(Πτυσσόμενα στέγαστρα ),  αλλά και πολλές ακόμα εταιρείες που ολοκληρώνουν  το εύρος των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Η ''DOMUS GROUP'' εδρεύει σε ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο  450 στεγασμένων τ.μ. και 600 τ.μ. εξωτερικών χώρων πισίνας και spa .Βρίσκεται πάνω στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού ,Θεσσαλονίκης - Σωζοπόλεως - Ν. Μουδανιών . Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται σε απόσταση 18 χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, και μόλις 6 χλμ. από το  αεροδρόμιο. Έχει  πρόσοψη στον δρόμο  υψηλής κυκλοφορίας και αναγνωρισιμότητας , που συνδέει την πόλη με τα προάστια και με την Χαλκιδική  κ πιο συγκεκριμένα διασταύρωση Ν. Ρυσίου –Ταγαράδων( βλέπετε χάρτη  στο πεδίο επικοινωνίας)  .Έτσι η πρόσβαση στο showroom είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη από οποιοδήποτε σημείο και αν έρχεται κάποιος.

Η εταιρεία DOMUS GROUP και το ειδικά εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει εμπνέεται και διακατέχεται από τις ανθρώπινες ανάγκες.

* έχουμε την ιδέα
* ψάχνουμε για εσάς
* μελετάμε για εσάς
* δημιουργούμε μόνο για εσάς